haberkartali.net

Aynı kadro ile devam

23 Mart 2021 - 10:17
Derbide sürdüğü 11’den memnun olduğunu belirten Sergen Yalçın, sakatlık ya da cezalı olmadıkça kalmadıkça kadroyu bozmayacağını söyledi.

Fenerbahçe karşısında 48. dakikada Vida ile golü bulup 88. dakikaya kadar maçı önde götürmesine karşın 1 puanda kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın hem takımını tebrik etti hem de değişikliklerle ilgili eleştirilere yanıt verdi. Yalçın karşılaşmanın ardından soyunma odasında tek tek tebrik ederken kaçan gollerle ilgili olarak da “Yakaladığımız pozisyonları harcamamalıyız” diye sitem etti.

Altay farkı önledi

48 yaşındaki teknik adam, siyah beyazlı takımın futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile yaptığı maç kritiğinde ise rakip takımda Altay’ın performansına dikkat çekerken “90 dakikalık maçın 60 dakikasında üstündük. Ama rakipte kaleci Altay formunda olunca net yakaladığımız 4 gol pozisyonunu değerlendiremedik. Maçın hakkı Beşiktaş’ındı. Maçtan ben 4-5 farklı galip çıkabilirdik” değerlendirmesinde bulundu.

İstikrar korunacak

Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisinde oynayan ilk 11’den memnun olduğunu ve mecbur kalmadıkça bu kadroyu bozmayacağını da dile getirdi. Sergen Yalçın antrenmanlarda formda oyunculara forma verdiğini ve bu nedenle istikrarı bozmamak için takım üzerinde fazla oynamadığını vurgu yaparken “İstikrarı bozmayacağız. Takım olarak konsantre olmuştuk. Rakibimizin üstünde performans sergiledik. Oyuncu değişikliğini yerinde ve zamanında yaptık. Takımımdan memnunum. Oyuncularım ile birlikte hedefe odaklandık. İstikrarımız sürüyor, sürecek de…” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.