haberkartali.net

Beş oyuncu gidecek, Mandzukic gelecek

01 Ocak 2021 - 12:12
Mario Mandzukic ile anlaşma zemini arayan Siyah-Beyazlıların önceliği en az beş yabancıyı göndermek.

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken Beşiktaş‘ta yönetimi hareketli günler bekliyor.

Siyah-beyazlılar limitlerden dolayı bir hayli dikkatli olmak zorunda. Kadrosunda 18 yabancısı bulunan Beşiktaş, en az beşi ile yollarını ayırarak yeni transferlere kaynak yaratmak istiyor. Santrfor ve stoperin yanı sıra orta sahaya da çok yönlü bir oyuncu arayışında olan yönetimin öncelikli planı yabancı sayısını 15’e düşürmek.

Kiralanacak isimlerin başında Hasic var. Mirin ve Douglas ile de yurt içi ve yurt dışından gelen teklifler değerlendirilip vedalaşılacak.

EN BÜYÜK YÜK LENS&LJAJIC

En az 5 yabancıyı göndermesi gereken Beşiktaş, Adem Ljajic‘i de gözden çıkarmış durumda. Tyler Boyd‘un ise yeniden kadroya yazılması planlansa da hem stoper hem de santrfora yabancı takviyesi yapılması halinde oyuncunun sözleşmesinin askıda kalabileceği belirtildi.

Jeremain Lens‘in ise 1 milyon 950 bin Euro’luk maaşı nedeniyle kulübe gelen bir teklif olmadığı belirtildi.

Tecrübeli futbolcuyla ocak ayında orta yol bulunarak sözleşme feshi yapılmaya çalışılacak.

YILLIK 1.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK

Siyah-beyazlılar, sezon başında da istediği ancak anlaşma sağlayamadığı Mario Mandzukic ile tekrar görüşmelere başladı. Hırvat oyuncuya Beşiktaş’ın 1.5 milyon Euro maaş + bonuslar üzerinden bir sözleşme götüreceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.