haberkartali.net

Beşiktaş 6 maç sonra puan kaybetti

22 Mart 2021 - 12:33
Beşiktaş, Fenerbahçe beraberliğiyle puanını 64'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü, bu sonuçla 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Beşiktaş, Süper Lig’in 31’inci haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. 6 maç sonra ligde puan kaybeden siyah beyazlı ekip, 64 puanla liderliğini sürdürdü.

Bir maç eksiğine rağmen Galatasaray ile puan farkını 3’e yükselten Beşiktaş, Fenerbahçe ile arasındaki 5 puanlık farkı korudu.

Rachid Ghezzal cezalı

Siyah beyazlıları öne geçiren Domagoj Vida, bu sezon ligde 4’üncü kez gol sevinci yaşadı.

Sarı kart gören Rachid Ghezzal ise cezalı duruma düştü. Cezayirli oyuncu, Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

Sergen Yalçın üzgün

Teknik direktör Sergen Yalçın, özellikle ikinci yarıda kaçan pozisyonlardan dolayı üzgün.

Beşiktaş, deneyimli teknik adam yönetiminde derbi kaybetmedi. Siyah beyazlılar, Yalçın ile çıktığı 5 derbi karşılaşmasında 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Teknik direktör Sergen Yalçın, Milli Takımlar için lige verilen arada futbolcularına izin vermedi. Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.