haberkartali.net

Beşiktaş, aradan önce mutlak galibiyet istiyor

30 Eylül 2020 - 9:36
Gençlerbirliği’ni devirip takımın moral bulmak isteyen Beşiktaş, bu mücadelenin ardından sıradaki maçına 3 hafta sonra çıkacak.

Süper Lig’de 2020-21 sezonuna 3-1’lik Trabzonspor galibiyetiyle giriş yapan Beşiktaş, ikinci haftada Antalyaspor’la 1-1 berabere kalıp ardından son olarak Konyaspor’a 4-1 kaybetmişti. Geçen sezona göre kadrosunda büyük bir değişiklik yaşanan ve tüm transferlerini henüz gerçekleştirmeyen Kara Kartal, 4. hafta maçında pazar günü Vodafone Park’ta Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Beşiktaş, bu mücadelenin ardından Süper Lig’in bu sezon 21 takımla oynanması sebebiyle 5. haftayı ‘bay’ geçecek. 5. hafta sonunda Milli maçlar sebebiyle lige verilecek ara da göz önünde bulundurulduğunda Gençlerbirliği’ne karşı 4 Ekim’de sahaya çıkacak olan Kartal, sıradaki maçını, 23-25 Ekim haftasında Denizlispor’la oynayacak.

6 oyuncu gidiyor

Türkiye A Milli Takımı’nın son kadrosunda oyuncusu bulunmayan Siyah-Beyazlılar; Ay-Yıldızlılar’ın U21 ekibine ise 4 oyuncu göndermişti. Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Erdoğan Kaya ve Güven Yalçın’ın İngiltere’yle oynanacak U21 Avrupa Şampiyonası eleme kadrosunda yer alması bekleniyor. Ek olarak Adem Ljajic’in Sırbistan’la, Domagoj Vida’nın da Hırvatistan’la görev yapması planlanıyor. Kara Kartal, bay haftasında tüm takımla, milli arada da görev için ayrılanlar dışındaki ekiple hazırlıklarını sürdürüp güç depolayarak sezona damga vurmayı amaçlıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.