haberkartali.net

Beşiktaş ayağa kalktı

29 Ekim 2019 - 9:21
Beşiktaş camiası gelecek günler için umutlandı. Galatasaray galibiyetinin ardından camia yeniden kenetlendi.

Beşiktaş‘ın G.Saray’ı yenmesi camiayı bambaşka bir havaya soktu. Bu galibiyet takıma özgüven kazandırırken camia yeniden kenetlendi. Alınan galibiyetle zirveyle arasındaki puan farkını 6’ya indiren Siyah-Beyazlı futbolcular kalan haftalarda zirve için umutlanmaya başladı.

Avcı yeniden itibar kazandı

Bugüne kadar sorgulanan ve Galatasaray yenilgisi halinde gönderileceği bile söylenen Abdullah Avcı itibar kazandı. Tecrübeli hocayla yolların devam etme ihtimali böylece güçlendi.

2.4 M₺ kasaya girdi

G.Saray önünde alınan galibiyet yönetimine ayrı bir hava getirdi. Bu galibiyetten dolayı 2,4 milyon TL kasaya girdi. Taraftarlar Kartal Yuvaları’na koşup kulübe önemli bir katkı sağladı.

Rebocho fırtınası

Portekizli yıldız, Galatasaray derbisindeki istatistikleriyle Avcı’nın gözüne girdi. Rebocho, G.Saray maçındaki istatistikleriyle göz doldurdu. Rebocho, 90 dakika kondisyonuyla öne çıktı. 28 isabetli pas yapan ve bu anlamda yüzde 82.4’lük başarılı pas yüzdesine ulaşan Portekizli futbolcu, Avcı’dan alkış aldı.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.