haberkartali.net

Beşiktaş – Braga maçında muhtemel ilk 11’ler

24 Ekim 2019 - 15:46
UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda 3. maçına çıkacak olan Beşiktaş, Portekiz ekibi Braga'yı Vodafone Park'ta konuk edecek.

Süper Lig ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçların yanı sıra bir de yönetim değişikliğine giden Beşiktaş, yeni başkanı Ahmet Nur Çebi’nin göreve gelmesinin ardından ilk resmi maçında Braga’yı konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi K Grubu’nda geride kalan 2 maçta önce Bratislava’ya deplasmanda 4-2, sonra da Wolverhampton’a sahasında 1-0 mağlup olan Beşiktaş, Avrupa arenasında siftah yapmak istiyor. Grupta puanı olmayan Beşiktaş, bu maçı kazanarak tur ümitlerini artırmak istiyor. Kartal taraftarı önünde kazanarak tur ümitlerini yükseltmenin peşinde.

Zorlu Braga maçı öncesinde Teknik Direktör Avcı da kadro kurmakta zorlanıyor. Ameliyat olan Dorukhan’ın dışında N’Koudou, Ruiz, Gökhan, Douglas, Burak ve Diaby’nin sakatlıkları halen devam ediyor. Bu isimlerden sadece Ruiz’in az da olsa bugünkü karşılaşmada forma giyme şansı bulunurken; diğer oyuncular ise maç kadrosunda olmayacak. Hafta sonunda oynanan Ankaragücü karşılaşmasında sakat olduğu için forma giyemeyen Oğuzhan ise takımla birlikte çalışıyor ancak onun için de son karar maç saatinde verilecek.

İşte muhtemel ilk 11’ler

Beşiktaş: Karius – Necip, Vida, Roco, Caner – Atiba, Elneny, Ljajic – Lens, Boyd, Güven.
Braga: Eduardo – Esgaio, Viana, Santos, Sequeira – Galeno, Fransergio, Palhinha, Horta, Ricardo – Paulinho.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.