haberkartali.net

Beşiktaş Burak Yılmaz’a güveniyor

20 Aralık 2019 - 7:47
Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta gözler Burak Yılmaz'a çevrilmiş durumda.

Beşiktaş‘ın derbideki en önemli oyuncularından biri olacak Burak Yılmaz, son 2 haftadaki suskunluğunu derbi maçıyla sonlandırmaya çalışacak.

Sakatlığı nedeniyle ligin ilk maçlarını kaçıran Burak, görev aldığı 10 maçta 5 kez gol sevinci yaşadı.

Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor filelerini penaltılarla havalandıran Burak, İttifak Holding Konyaspor maçında bir, İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında ise iki gol kaydetti.

Beşiktaş, Burak Yılmaz’ın gol attığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve bir beraberlikle 10 puan elde etti.

Siyah-beyazlı takımın 34 yaşındaki oyuncusu, ligde peş peşe oynanan Kasımpaşa ve BtcTurk Yeni Malatyaspor maçlarında gol atma başarısı gösteremedi.

Fenerbahçe’ye karşı 9 derbi golü var

Geçmiş sezonlarda Galatasaray ve Trabzonspor formaları da giyen Burak Yılmaz, bu takımlarda görev yaptığı sezonlarda Trabzonspor için 5 Galatasaray için ise 2 kez Fenerbahçe’ye karşı ağları sarstı.

Tecrübeli forvet, geçen sezon Vodafone Park’ta 3-3 tamamlanan karşılaşmanan derbide de sarı lacivertli ağlara iki gol bırakmıştı.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.