haberkartali.net

Beşiktaş da gidenler de mutlu

01 Kasım 2019 - 8:46
Larin ve Mirin kiralık gittikleri takımlarında coştu. Beşiktaş yönetimi, ikiliden gelecek bonservis ile transfere ek bütçe oluşturmayı planlıyor.

Beşiktaş’ta fazla forma şansı bulamayan Cyle Larin, 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile kiralandığı Waregem’de skora katkısıyla öne çıktı. Kanadalı forvet, 13 maçta 5 gol ve 6 asist üretti. Belçika ekibinin başarılı performansını sürdürmesi halinde 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini almasına kesin gözüyle bakılıyor. Toulouse’a kiralık giden Isimat Mirin de takımın değişmezi oldu. Fransız oyuncu, son 6 maçın tamamında 90 dakika sahada kaldı. Beşiktaş’ta eleştiri oklarının hedefi olan Larin ve Mirin yeni takımlarında kendilerini bulurken Beşiktaş yönetimi iki futbolcudan gelecek bonservisle transfer için ek bütçe oluşturmanın hesaplarını yapmaya başladı.

Beşiktaş aynı kadroyla yola devam ediyor

Beşiktaş ‘ta Galatasaray derbisinde sergilenen futbol ve alınan sonuç teknik heyeti memnun ederken sakatlıkları bulunan isimlerin dönüşüyle birlikte ilk 11 rekabeti kızışmaya başladı. Ancak kazanan kadroyu bozmayı düşünmeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, tek değişikliği cezalı olan Caner Erkin’in yerine Adem Ljajic’i sahaya sürerek yapacak. Tecrübeli hoca, Ruiz iyileşmesine rağmen Roco’yla devam etmeyi ve Lens’i de derbideki performansı sonrası yine oynatmayı planlıyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.