haberkartali.net

Beşiktaş – Denizlispor maçında muhtemel 11’ler

10 Kasım 2019 - 9:48
Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor'u ağırlayacak. Kartal'ın puan kaybetmeye tahammülü bulunmuyor.

Beşiktaş, Süper Lig’in 11. Haftasında bugün Denizlispor’u konuk edecek. Ligdeki son 4 maçında 10 puan toplayan Siyah-Beyazlı ekip, bugün karşılaşacağı rakibini yenerek çıkışını sürdürmeye çalışacak. Süper Lig’de evindeki son 16 maçı yitirmeyen Beşiktaş, son 33 karşılaşmada ise rakip fileleri havalandırmayı başardı. Beşiktaş, en son 2017-2018 sezonunda Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmada fileleri havalandıramamıştı. Kartal’da sarı kart cezasını tamamlayan Caner Erkin, bugünkü karşılaşmada forma giyebilecek. Bu sezon ligde 4 sarı kart gören tecrübeli futbolcu, cezası nedeniyle Antalyaspor maçında görev alamamıştı. Hastalığı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’nde Braga ile oynanan maç için Portekiz’e gidemeyen Abdullah Avcı’nın takımın başında olması bekleniyor. Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Dorukhan Toköz ile Douglas, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

15 yıldır yenilmiyor

İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a konuk olacak Denizli, rakibini 15 yıl sonra ilk kez mağlup etmeye çalışacak. 9 yıl sonra Süper Lig’e dönen Denizlispor, Beşiktaş’ı son olarak 2004-2005 sezonunda yendi. Denizli, 21 Ağustos 2004’te ev sahibi olduğu karşılaşmada Kartal’ı 3-1’le geçmişti

Muhtemel ilk 11’ler

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, Atiba, Elneny, Lens, Diaby, Ljajic, Burak
Denizlispor: Stachowiak, Lopes, Mustafa, Sapunaru, Bergdich, Sackey, Aissaiti, Murawski, Barrow, Sacko, Mehmet

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.