haberkartali.net

Beşiktaş, devre arasına moralli girmek istiyor

25 Aralık 2019 - 14:08
Son dört resmi maçını kaybeden Beşiktaş, ligde Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanarak devre arasına moralli girmek istiyor.

Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-1 yenilen Beşiktaş‘ta moraller bozuk. Teknik direktör Abdullah Avcı, devre arasına Gençlerbirliği galibiyetiyle girmenin planlarını yapıyor. Teknik heyet, son dört resmi maçtan yenilgiyle ayrılan futbolcuların motivasyonunu yükseltmek için uğraş veriyor. Avcı, oyuncularıyla toplantılar yaparak öz güven aşılamaya çalışacak. Yönetimin de göreve geldiği günden beri verdiği desteğe devam edeceği ve hafta içinde takımı yalnız bırakmayacağı öğrenildi.

Transfer çalışmalarına devam eden yönetimin, mevcut kadronun maaşlarını ödemek için de kaynak arayışında olduğu belirtildi. Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Jeremain Lens, Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek. Derbide sakatlanarak oyundan çıkan Burak Yılmaz’ın da oynama ihtimali oldukça düşük.Bu futbolcuların yerine N’Koudou ve Umut Nayir‘in görev yapması bekleniyor.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.