haberkartali.net

Beşiktaş, Diagne için takas teklifinde bulundu

12 Kasım 2020 - 17:53
Şimdiden ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Diagne için takas teklifinde bulundu.

Beşiktaş yönetiminin kapısını transfer için çalmaya hazırlanan Galatasaray, Dorukhan Toköz‘e karşı Diagne teklifini sunmayı planlıyor.

Beşiktaş’ın Dorukhan transferinde ise 5 milyon euro ve üzerinde bir rakamın kulübün kasasına konulması hedefleniyor. Siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın ile Dorukhan’ın durumunu konuşan Beşiktaşlı yöneticilere tecrübeli hoca ” Galatasaray’dan Diagne’yi değil, Emre Akbaba’yı isterim” dedi.

G.Saray’dan Emre Akbaba’yı isteyen Sergen Yalçın’ın siyah-beyazlı yönetime Dorukhan için şunları söyledi: “Dorukhan’ın eski performansına geri dönmesini en çok ben istiyorum. Ancak şu an için beklentilerin uzağında kaldı. Eğer takas yoluyla gidecek olursa, Galatasaray’dan Diagne’yi değil, Emre Akbaba’yı isterim.” açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.