haberkartali.net

Beşiktaş, Dorukhan’ın alternatifini Almanya’da buldu

26 Mart 2021 - 10:56
İç transferde birçok isimle görüşen Beşiktaş, Dorukhan Toköz'ün alternatifi olarak Salih Özcan'ı belirledi.

Beşiktaş‘ta yeni sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyon olarak Devler Ligi vizesi almak isteyen siyah-beyazlılar, kadro planlamasını da bu doğrultuda yapıyor. Ancak Kartal, iç transferde Dorukhan Toköz‘den beklediği cevabı alamadı. Milli oyuncunun alternatifi ise Almanya’da bulundu.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Dorukhan Toköz ile masaya oturan ve son teklifini yapan yönetim, yanıt gelmemesi üzerine yavaş yavaş görüşmeleri sonlandırma hazırlığı yapıyor.

Milli futbolcuya 7 milyon TL maaş ve 100 bin TL de maç başı ücret teklif eden Beşiktaş yönetimi, oyuncunun menajeri Ahmet Bulut’a “Cevabınızı mart ayı içerisinde verin” mesajı iletmişti. Ancak mart ayının bitmesine sayılı günler kala, Dorukhan cephesinden Beşiktaş’a yanıt gelmedi.

24 yaşındaki futbolcunun artık Beşiktaş ile bağlarının kopmasına da az bir zaman kaldı. Sezonun bitimiyle birlikte boşa çıkacak olan başarılı orta sahanın özellikle İspanya kulüpleriyle sıcak temas halinde olduğu, İtalya’dan talipleri olsa da henüz Serie A için ciddi bir girişimin olmadığı kaydedildi. Dorukhan’a İspanyol ekipleri Real Betis ve Celta Vigo hali hazırda teklif yaparken, iki taraf arasındaki görüşmeler de başladı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.