haberkartali.net

Beşiktaş, Fenerbahçe’ye filede boyun eğdi

17 Ekim 2019 - 8:47
Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin ikinci haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe Opset'e 3-0 mağlup oldu ve sezonun ilk yenilgisini aldı.

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin ikinci haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe Opset’e 3-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe ikinci maçını da kazanırken, Beşiktaş ilk yenilgisini aldı.

Birinci sete Beşiktaş voleybol takımı, etkili servislerle başladı. Dilara’nın etkili ataklarıyla Beşiktaş teknik molayı 12-10 önde geçti. Fenerbahçe Mihajlovic’in smaçlarıyla skoru 14-14’te eşitledi. Kalan bölümde üstünlüğü eline alan sarı-lacivertliler, seti 25-21 kazandı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sete Fenerbahçe iyi bir voleybol ile başladı, etkili ataklarla oyun üstünlüğünü sağladığı sette teknik molayı 12-6 önde geçti. Fenerbahçe rakibin ataklarını aktif bloklarla tutunca Beşiktaş oyundan düştü. Sarı-lacivertliler seti 25-13 üstün tamamladı ve durumu 2-0’a taşıdı.

Üçüncü sete taktik servisler atarak başlayan Fenerbahçe Opet rakibin oyun düzenini bozdu ve teknik molayı 12-9 önde geçti. Etkili ataklarını sürdüren sarı-lacivertliler seti 25-13 ve maçı da 3-0 kazandı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.