haberkartali.net

Beşiktaş golcüleriyle dikkat çekiyor

16 Eylül 2022 - 13:48
Süper Lig'in 7. haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, ileri uçta Weghorst ve Cenk Tosun'dan gol bekleyecek.

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk hedefliyor. Lig’de aldığı sonuçlarla taraftarı ümitlendiren tecrübeli teknik adam, bu hafta cezası nedeni ile tribünde olacak. Sezonun başlamasından bu yana sadece 1 mağlubiyet alan Kartal, bu süreçte 14 gol kaydetti.

KARŞILAŞMA OLİMPİYAT STADI’NDA

Süper Lig’in 7. haftasında İstanbulspor, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Alınan karara göre maç Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. İki kulüp arasında yapılan görüşmede karşılaşmanın Olimpiyat Stadı’nda oynanması kararlaştırıldı. Türkiye Futbol Federasyonu da kulüplerin ortak kararının ardından maçın stadını resmi olarak da tescil etti.

WEGHORST FORMDA

Takımın golcüsü Weghorst bu hafta oynanacak İstanbulspor karşısında yeniden takımının en büyük gol umudu olması bekleniyor. Hollandalı golcü İstanbul ekibi karşısında elinden geleni yapacağını söyledi. Bu sezon 6 Lig maçında görev alan tecrübeli golcü Wout Weghorst, çıktığı maçlarda 2 kez rakip kaleyi sarstı ve 4 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.