haberkartali.net

“Beşiktaş hak etti”

11 Kasım 2019 - 11:47
Güntekin Onay, Abdullah Avcı'nın oyun planını ve futbolcuların Denizlispor maçındaki performanslarını değerlendirdi.

Güntekin Onay, Süper Lig’in on birinci haftasında sahasında Denizlispor’u 1-0 mağlup ederek 11 haftada sonunda 18 puana ulaşan Beşiktaş‘ın son durumunu, Hürriyet‘teki köşe yazısında değerlendirdi.

“Beşiktaş’ı üst üste iki galibiyetin ardından daha yüksek bir moral ve özgüvenli bekliyordum ancak dün Denizlispor karşısında özellikle ilk yarım saatlik bölümde sahaya gereken enerjiyi koyamadı.

Hücumda Burak Yılmaz ve Diaby’nin koordinasyon eksikliği ve basit top kayıpları da siyah beyazlı ekibin oyununu olumsuz etkiledi. Adem Ljajic’in solda, Caner’in sağ kanatta başlaması Beşiktaş’ı etkisiz kılarken ilk yarının son 15 dakikalık bölümünde Caner, Adem ve Diaby orijinal pozisyonlarına geçince hücum etkinliği de arttı.

İkinci yarıda baskısını artıran siyah beyazlılarda Abdullah Avcı geç kalınmış bir hamleyle Caner’i çıkartıp N’Koudou’yu oyuna dahil etti. İkinci 45 dakikada Burak kendisine yakışmayacak top kayıpları yapmasa Beşiktaş skoru daha erken bulup maçı kopartabilirdi.

Dün Elneny, Rebocho, Vida ve Atiba Beşiktaş’ın en iyileriydi. İkinci yarıdaki pres, istek ve hücumdaki hareketlilik siyah beyazlıları zafere taşıdı. 3 maçta 9 puan alan ve milli araya moralli giren Beşiktaş sorunlarından daha fazla arınıp daha iddialı olacaktır.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.