haberkartali.net

“Beşiktaş ile görüşüyoruz”

18 Aralık 2019 - 18:33
28 yaşındaki Brezilyalı 10 numara Joao Paulo'nun menajeri, Brezilya basınına Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yaptıklarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’a transfer iddiaları çıkan Botafogo’nun orta sahası Joao Paulo için 28 yaşındaki Brezilyalının menajeri Cristian Manica, Brezilya basınından Torcedores‘a açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ile görüşmelerin devam ettiğini belirten menajer Manica, “Beşiktaş ile zaten görüşüyoruz. Resmi teklifin bu hafta geleceğine inanıyorum. Rakamlar hakkında konuştuk, Paulo’yu canlı da izlediler.” açıklamasında bulundu. Manica, ayrıca oyuncuyla ilgilenen bazı ABD kulüpleri olduğunu da belirtti.

Brezilya basınından bir diğer kuruluş Esporte Interativo ise, Joao Paulo’nun yarın Botafogo yetkilileriyle görüşeceğini, Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş’a transferinin yakın olduğunu belirtti.

Taraftarlar veda ediyor

Bu haberlerin ardından Botafogo’lu taraftarlar sosyal medya üzerinden Joao Paulo’ya veda mesajları yollamaya başladı. Taraftarlar “Paulo, kısa sürede taraftarın gönlüne girmişti. Seni özleyeceğiz JP” mesajları paylaştı.

joao paulo beşiktaş

 

Joao Paulo kimdir?

28 yaşındaki Brezilyalı Paulo, on numara ve merkez orta saha mevkilerinde forma giyebiliyor. Bu sezon Botafogo formasıyla 40 maçta 3 gol, 3 asistlik katkı yapan Joao Paulo, kariyeri boyunca forma giydiği 218 maçta 13 gol, 19 asist yaptı.

Kariyeri boyunca Brezilya’da forma giyen Paulo, Internacional, AC Goianiense, Goias, Santra Cruz ve Botafogo takımlarının formalarını giydi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net Dış Haber

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.