haberkartali.net

Beşiktaş, kasasını doldurdu

29 Ekim 2019 - 8:55
Beşiktaş'ta senelik 1.8 milyon TL maaş alan Umut Nayir, ligde galibiyet primi olan 2.7 milyon TL’yi Beşiktaş'ın kasasına koydu.

Burak Yılmaz’ın sakatlığı ve Güven Yalçın’ın formsuzluğu nedeniyle bir anda kendisini 11’de bulan Umut Nayir, Galatasaray’a attığı golle Beşiktaş‘a hayat verdi.

Senelik 1.8 milyon TL maaş alan 26 yaşındaki futbolcunun kazandırdığı galibiyet Süper Lig’deki prim usülüne göre 2.7 milyon TL. Deneyimli forvet, hem yıllık maaşını çıkardı hem de maddi sıkıntılar çeken kulübünün derdine bir nebze çare oldu.

Takım tamam, sıra personelde

Kartal’da derbi öncesi futbolculara yapılan maaş ödemeleriyle birlikte büyük bir sorun ortadan kaldırıldı ve takımın da motivasyonu yükselerek derbiye moralli girmesi sağlandı. Yeni yönetimin ekonomik anlamdaki çalışmaları tüm hızıyla devam ederken temmuzdan bu yana maaş alamayan ve cuma 4. ayı dolacak olan personellerin ödemeleri bu hafta yapılacak.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.