haberkartali.net

Beşiktaş kiralık teklifinde bulundu

20 Ağustos 2022 - 10:44
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlı takım savunma hattını güçlendirmek için İtalyan ekibine kiralık teklifinde bulundu.

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Beşiktaş, takviye çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlı takım, savunma hattına bir transfer daha yapmayı planlıyor.

Beşiktaş Omar Colley’i kiralık istedi

TuttoMercato’nun haberine göre Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için harekete geçti. Kara Kartal, Serie A ekiplerinden Sampdoria’nın 29 yaşındaki stoperi Omar Colley için kiralama teklifinde bulundu.

İtalyanlar Beşiktaş’ı reddetti

Haberde Sampdoria’nın Beşiktaş’tan gelen teklifi geri çevirdiği kaydedildi. İtalyan kulübün, Colley’i 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satmayı planladığı ifade edildi.

Omar Colley kimdir?

24 Ekim 1992 doğumlu Omar Colley, ülkesi Gambiya’nın Wallidan takımında futbola başladı. Real de Banjul, KuPS, Djurgarden ve Genk gibi kulüplerde forma giyen savunmacı, 2018’de 9,25 milyon Euro’ya Sampdoria’ya transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada görev alan Colley, skor katkısında bulunamazken, 6 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.