haberkartali.net

Beşiktaş, onları çok aradı

06 Nisan 2021 - 14:46
Beşiktaş'ta 15 gollü Aboubakar ile 13 asistli Ghezzal’in olmadığı Kasımpaşa maçında hem forvet hattı hem de kanatlar çöktü.

Beşiktaş, Kasımpaşa sınavına önemli eksiklerle çıktı ancak iki ismin yokluğu diğerlerinden çok daha önemliydi. Siyah-beyazlıların kralları Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal‘ın eksiklikleri çok hissedildi. Aboubakar, 15 golle takımının ligdeki en golcü ismiydi. Onun yokluğunda Cyle Larin biri yüzde 100, üç net pozisyonu kaçırdı, fizik güç olarak da eskisinden uzaktı. Larin, ikinci devrede oyundan iyice düştü.

Jokerler çok sırıttı

13 asistle hem Beşiktaş’ın hem Süper Lig’in kralı olan Rachid Ghezzal de kart cezası nedeniyle forma giyemedi. Onun yokluğunda Valentin Rosier sağ açığa, Necip Uysal sağ beke geçti. Rosier ne sağ bekteki performansını gösterebildi ne de hücumlara destek verebildi. İki oyuncunun yokluğunda Beşiktaş hücumları çok aksadı. Sergen Yalçın, Adem Ljajic’ten de beklenen katkıyı alamayınca siyah-beyazlılar vasatı aşamadı.

Kartal, bu sezon Aboubakar’sız 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alırken; Ghezzal’siz 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.