haberkartali.net

Beşiktaş scoutları takipte

12 Kasım 2019 - 8:30
Nijerya basını, FIFA U17 Dünya Kupası’nda mücadele eden 4 oyuncunun Beşiktaş scoutları tarafından takibe alındığını duyurdu.

Beşiktaş’ta kadro maliyetlerini düşürmek ve genç oyunculara yatırım yapmak için kolları sıvayan yeni yönetim, dünyayı titiz bir şekilde tarıyor. Nijerya basını, FIFA U17 Dünya Kupası’nda mücadele eden 4 oyuncunun Beşiktaş antrenör ve scout ekibi tarafından izlendiğini duyurdu.

Haberde, Samson Tijani, Akinkunmi Amoo, Ibrahim Said ve Olakunle Olusegun hakkında Siyah-Beyazlılar’ın not tuttuğu ve kulübe rapor edeceği belirtildi. Beşiktaş teknik ekibinin en son Nijerya’nın 3-1 yenildiği Hollanda maçında da statta olduğunu vurguladı.

Türk yetenek avcılarının raporlarının olumlu olduğu ve transferi şiddetle tavsiye ettikleri de belirtildi. Beşiktaş’ın yanı sıra Fenerbahçe’nin de bu şampiyonada oyuncuları takip altında tuttuğu bildirildi. Saidi’nin turnuvada 2, Tijani’nin ise 2 gol attığı da hatırlatıldı

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.