haberkartali.net

Beşiktaş, Sekidika’ya talip oldu

10 Aralık 2019 - 17:41
Eskişehirspor'un tecrübeli teknik direktörü Coşkun Demirbakan, oyuncusu Jesse Sekidika hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Beşiktaş‘ın da dahil olduğu üç İstanbul takımının oyuncusu Jesse Sekidika ile ilgilendiğini açıkladı.

TFF 1 Lig ekiplerinden İstanbulspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi konuşan Demirbakan, Beşiktaş’ın 23 yaşındaki futbolcu için için iki haftadır haber yolladığını söyledi.

“İki hafta önce Eskişehirspor ile bağlantıya geçtiler”

Tecrübeli teknik adam, “Jesse Sekidika’yı sadece Galatasaray değil Beşiktaş ve Fenerbahçe de istiyor. 2 hafta önce Eskişehirspor ile bağlantıya geçtiler, devre arasında gider mi, yönetim gönderir mi ona başkan karar verecek. Biz her türlü olasılığa hazırlıklıyız. Beni mutlu eden olay, Sekidika’nın transfer teklifleri almasına rağmen konsantrasyon kaybı yaşamaması, Sekidika gollerine devam ediyor ve büyük bir potansiyel. Son 5 haftada 5 gol attı asistleri var, tam bir takım oyuncusu gittiği yerde başarılı olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Nijeryalı hücum oyuncusu, bu sezon TFF 1. Lig’de Eskişehirspor forması giydiği 14 maçta 8 gol atarken 2 de asist yaptı.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.