haberkartali.net

Beşiktaş, Sergen Yalçın’la adım adım hedefe yürüyecek

03 Kasım 2020 - 7:55
Sergen Yalçın, gözünü Gaziantep ve Başakşehir maçlarına dikti, 4’te 4’ü tamamlayıp Kadıköy’e yüksek motivasyonla gitmek istiyor.

Süper Lig’de 7. haftayı 1-0’lık Yeni Malatya galibiyetiyle tamamlayan Beşiktaş‘ta keyifler yerine geldi. Milli ara ve bay haftasının peş peşe gelmesiyle elde edilen 3 haftalık süreçte takımını en iyi şekilde hazırlayan teknik direktör Sergen Yalçın, takımın son 2 maçı 6 puanla kapatması sonrasında gözünü cuma günü oynanacak Gaziantep karşılaşmasına çevirdi.

Milli ara sonrasında oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Fenerbahçe maçına kadar puan kaybı istemiyorum. Her maçı bir final havasında oynayıp 10. haftada Kadıköy’de yapacağımız derbiye yüksek motivasyonla gideceğiz” diyen Yalçın, bu planı doğrultusunda 2 önemli virajı geride bıraktı. Cuma günkü Gaziantep maçının ardından Süper Lig’in Milli araya girmesi sonrasında Başakşehir’i ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar, bu iki mücadeleyi de zaferle tamamlamayı planlıyor.

Kazanan 11 değişmeyecek

Yeni Malatyaspor mücadelesinde oyuncularının ortaya koyduğu futboldan memnun kalan teknik direktör Sergen Yalçın’ın; Josef de Souza’nın 1 maç daha cezasının bulunması, N’Koudou, Gökhan Töre ve Ajdin Hasic’in de cuma gününe yetişmeyecek olması sebebiyle kazanan 11’i bozmayacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.