haberkartali.net

Beşiktaş ‘United’

30 Ağustos 2022 - 22:54
Maça fırtına gibi başlayan Beşiktaş, Jackson Muleka (2) ve Wout Weghorst'un golleriyle Sivsspora'a karşı ilk devrede fişi çekti.

Beşiktaş, bu sezon taraftarına keyif veriyor… Kadrosuna Premier Lig patentli futbolcuları katan siyah-beyazlılar, Sivasspor’u ezdi. Kartal, ilk devrede bulduğu 3 golle maçı rahat kazanmasını bildi. Gol perdesini Muleka açtı. 12. dakikada, Weghorst’un asistinde Kongolu futbolcu affetmedi. Rosier ortaladı; 29’da Weghorst kafayla ağları buldu.

42’de Muleka bir kez daha sahneye çıktı. Kongolu forvet, skoru 3-0’a taşıyan isim oldu. Beşiktaşlı taraftarlar, bugün kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı’na ithafen “Yaşa Mustafa Kemal Paşa, yaşa!” tezahüratı yaptı. Skoru 86’da Saba belirledi: 3-1. Ezeli rakipleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon’un puan kaybettiği haftayı lider bitiren Beşiktaş oldu.

2017’DEN SONRA İLK KEZ

Kartal’ın eski dostları Dele Alli ve N’Koudou, uzun bir aradan sonra 11’de buluştu. İki fubolcunun birlikte ilk 11’de çıktıkları son maç, Aralık 2017’de Tottenham’ın Şampiyonlar Ligi grubunda APOEL’i 3-0 yendiği maçtı. Maçın son golünü N’Koudou atmış, asistini Alli yapmıştı.

DELE ALLI AYAĞININ TOZUYLA 11’E

Kartal’ın dünyada ses getirdiği transferi Dele Alli, 11’de başladı. 26 yaşındaki İngiliz orta saha fit görüntüsüyle dikkat çekti. Taraftarlar da maç öncesi Dele Alli’ye yoğun ilgi gösterdi. Maç öncesi statta İzzet Yıldızhan’ın ‘Delalım’ şarkısı çaldı.

ISMAEL: 90 DAKİKAYA YAYMALIYIZ

Valerien İsmael, efektif futbolun daha uzun süre devam etmesi gerektiğini söyledi. Beşiktaş’ın hocası, “Herkesin Zafer Bayramını kutlarım. Çok şanlı bir zafere imza atılmış. Taraftarlarımız da güzel, mutlu bir gün geçirecektir. Güçlü başlamayı istemiştik. Beşiktaş maçlara böyle başlar. Çok güzel goller attık. İkinci yarıda oyunu tutma noktasına gitmemiz gerekti. Büyük takımın, oyunu 90 dakika kontrolü altında tutması lazım. Bir ara kontrolü kaybeder gibi olduğumuzu söyleyebilirim. Yabancı kuralı, büyük takımların en üst düzeyde performans göstermesini engelliyor diyebilirim” dedi.

MULEKA ETKİSİ

Jackson Muleka, gollerini atmaya devam ediyor. Geçen sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa’da 12 gol ve 4 asistle oynayan D.Kongolu forvet, aynı formunu Beşiktaş’ta sürdürüyor. Muleka dün Sivasspor ağlarını da 2 kez havalandırdı

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.