haberkartali.net

Beşiktaş yönetimi, Fikret Orman’ın ihracını isteyecek

13 Ekim 2020 - 18:27
Beşiktaş yönetimi, görevi kötüye kullanma ve kulübü taksirle zarara uğratmaktan dolayı eski başkan Fikret Orman'ın ihracını isteyecek.

Beşiktaş‘ta Abdullah Avcı çoktan gitti ama krizi kaldığı yerden devam ediyor. Siyah-beyazlılardaki görevine son verildiğinden beri takım çalıştırmayan tecrübeli teknik adam, şu anda yayıncı kuruluşta yorumculuk yapıyor. Avcı’nın tazminatı ise toplamda 36 milyon lira.

57 yaşındaki teknik adamın avukatı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, Abdullah Avcı’ya Beşiktaş’tan ayrıldığından bu yana hiçbir ödeme yapılmadığını belirtmişti. Bunun üzerine Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, tazminat konusunda uzlaşmak için Avcı’yı görüşmeye çağırdı. Ancak tecrübeli çalıştırıcının uzlaşmayı reddetmesi şaşkınlığa sebep oldu.

Çebi’ye tam destek geldi

Başkan Ahmet Nur Çebi, Avcı ile yapılan sözleşmeyi incelediğinde adeta çıldırdı. Abdullah Avcı’ya tazminatsız istifa hakkı tanınırken, Beşiktaş’ın yüklü miktarda tazminat konusunda çaresiz bırakılmasına büyük tepki gösteren Çebi, önümüzdeki ay yapılacak divan kurulu toplantısında Fikret Orman‘ın, görevi kötüye kullanma ve kulübü taksirle zarara uğratmaktan dolayı ihracını isteyecek. Diğer yöneticilerin de bu konuda Çebi’ye tam destek verdiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

“Beşiktaş yönetimi, Fikret Orman’ın ihracını isteyecek” için bir cevap

  1. Melih dedi ki:

    boş işler. Orman’la uğraştıkça değer kaybediyor bu yönetim. Kurdukları takıma bak. Orman geldiğinde de durum en az bu kadar kötüydü. Ama bir planı vardı. Stadımızda bomba patlamasa tarihin en başarılı başkanı Orman olacaktı.

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: