haberkartali.net

Beşiktaş yönetimi, Ocak’ta operasyon yapmaya hazırlanıyor

09 Kasım 2019 - 11:43
Takımdaki her futbolcu için teklife açık olan Beşiktaş yönetimi, transferde ise maliyeti az, maksimum verim alınabilecek oyunculara yönelecek.

Beşiktaş‘ta göreve geldiği günden bu yana ekonomik sorunlarla uğraşan, futbolculara 105 milyon lira ödeyip alacakları sıfırlayan yeni yönetimin önünde iki önemli gündem maddesi var. Bunlardan birincisi yakın zamana kadar bulunması gereken 100 milyon lira. İkincisi ise devre arasında kadroda yapılacak değişikler.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, ekonomik rahatlamaya da bağlı olarak ara transfer döneminde operasyon yapmaya hazırlanıyor. Takımdaki tüm futbolculara ‘Satılabilir’ gözüyle bakan yönetim, oyuncular için teklife açık. Bonservis kazancı elde ederek oluşacak bütçeyle daha düşük maliyetli ve faydalı isimleri takıma kazandırmayı arzu eden siyah-beyazlı idareciler, şartların oluşması halinde kadroda ciddi değişime gidecek.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.