haberkartali.net

Beşiktaş’a transfer olmak için rest çekti

16 Ağustos 2022 - 12:11
Beşiktaş'ta Alanyaspor karşısında yaşanan puan kaybı sonrasında kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi.

Alanyaspor deplasmanında Beşiktaş’ın yaşadığı puan kaybının ardından idareciler gözlerini transfer çalışmalarına çevirdi. Siyah-beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu tecrübeli futbolcu, Beşiktaş için kulübüne rest çekti. Beşiktaş’ta savunma kurgusuna dahil edilmesi beklenen isim ortaya çıktı.

KADROYA ÖNEMLİ İSİMLER

Beşiktaş’ta kurmaylar geçtiğimiz sezon başarısız tablonun ardından büyük bir değişime imza attı. Siyah-beyazlılar hücum hattına Wout Weghorst, Cenk Tosun ve Jackson Muleka’yı dahil etti. Süper Lig devinde sol stoper için Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan’la anlaşma sağlandı. Rıdvan Yılmaz’ın ayrılığı sonrası West Ham United’dan Arthur Masuaku kiralandı. Orta saha kurgusuna Gedson Fernandes dahil edildi.

GENÇLERE VEDA

Süper Lig devinde geçtiğimiz sezon gösterdiği performanslarla dikkat çeken genç isimler Avrupa’nın yolunu tuttu. 18 yaşındaki Emirhan İlkhan, Torino ile anlaşma sağladı. Serie A ekibi, genç futbolcunun sözleşmesinde yer alan 4 milyon 500 bin euroluk serbest kalma bedelini Beşiktaş’a ödedi. Siyah-beyazlıların genç yıldızı Rıdvan Yılmaz da Avrupa’nın yolunu tuttu. 21 yaşındaki sol bek 4 milyon euro, bonuslar ve sonraki satıştan pay karşılığında Rangers’la sözleşme imzaladı.

WELİNTON TAKIMDA KALDI

Beşiktaş’ta kurmaylar El Ittifak’tan transfer teklifi alan ve prensipte anlaşan Welinton’ın ayrılığına izin vermedi. Siyah-beyazlıların sağ stoper kurgusunda Brezilyalı futbolcunun yanına bir ismi daha eklemek istediği belirtildi. Beşiktaş’ın bu doğrultuda gündemine aldığı oyuncu netlik kazandı.

Sağ stoper arayışları içerisinde birçok isimle görüşen Beşiktaş’ta adaylar arasında Samy Mmaee de bulunuyor. 25 yaşındaki Faslı savunmacı için siyah-beyazlıların nabız yokladığı öğrenildi. Macar ekibiyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu, Fas Milli Takımı’nda Romain Saiss’le de birlikte oynadı.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.