haberkartali.net

Beşiktaş’ın gençleri rakibe engel olamadı

13 Aralık 2019 - 8:38
UEFA Avrupa Ligi'nde Wolverhampton maçına rotasyonlu bir kadroyla genç ağırlıklı çıkan Beşiktaş'ta genç oyuncular rakibe engel olamadı.

Beşiktaş‘ta teknik direktör Abdullah Avcı, iddialarının olmadığı UEFA Avrupa Ligi’nde gruptaki son maçta 4 genç oyuncusuna şans verdi. Geçtiğimiz hafta Türkiye Kupası’nda 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor’a karşı oynayan gençler, bu kez İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton deplasmanında boy gösterdi. Ancak Kartal’ın gençleri, Avrupa sınavlarından hüzünle ayrıldılar. Avcı, kalede 22 yaşındaki Utku Yuvakuran’ı oynattı. Daha önce ilk Avrupa sınavına geçen sezon Avrupa Ligi Play-Off’unda 3-0 kazanılan Partizan mücadelesinde çıkan Utku, ne yazık ki gruplardaki ilk heyecanında yediği 4 gole engel olamadı.

Ayrıca Beşiktaş’ta stoperde 18 yaşındaki Erdoğan Kaya, yine aynı yaştaki sağ bek Kerem Kalafat ve orta sahada 19 yaşındaki Erdem Seçgin, ilk kez kariyerlerinde bir Avrupa sınavında 11’de yer aldılar. Kerem, 76’da yerini Enzo Roco’ya bırakırken, diğer oyuncular ise İngiltere’deki zorlu sınavda 90 dakika sahada kaldılar.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.