haberkartali.net

Beşiktaş’ın hedefinde 2 isim var

28 Ağustos 2022 - 19:07
Son olarak 10 numaraya İngiliz yıldız Dele Alli’yi alan Beşiktaş’ta tek eksik olan kanat transferi için girişimler sürüyor.

Bu sezon kadrosunu 2 stoper, 1 sol bek, 2 orta saha, 1 numara ve 3 santfor ile takviye eden Beşiktaş ’ta teknik direktör İsmael, yeni sezon için yapılan transferlerden memnun olduğunu belirtirken sadece hem sağ hem sol kanat oynayacak bir futbolcuya ihtiyaçları bulunduğunu söyledi. Stopere Saiss-Emrecan, sol beke Masuaku, orta sahaya Gedson-Kerem Atakan, 10 numaraya Dele Alli ve hücuma da Weghorst, Muleka ve Cenk’i alan Kartal’da tek eksik olarak görülen kanat için arayış sürüyor.

Siyah beyazlı takımın scout ekibinin hazırladığı oyuncu listesinde yer alan Juventus’un Arjantin U20 takımında yer alan Matías Soule ile birlikte yine İtalyan devinin kadrosunda bulunan Marco Pjaca öne çıkıyor. 19 yaşındaki Matías Soule geride kalan sezonda Juventus’un genç takımı ile 40 resmi maça çıkarken 7 gol, 7 asistle 14 gole katkı vermeyi başardı. Genç futbolcu Serie A’da da 2 maçta sadece 4 dakika süre alırken bu sezon ise A takım ile 14 dakika sahada kaldı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.