haberkartali.net

Beşiktaş’ın Hulk’a yaptığı transfer teklifi

21 Ocak 2021 - 7:58
Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen 34 yaşındaki Hulk'a, yarım dönem için 1 milyon avro artı bonus teklif edildiği öğrenildi.

Ara transfer döneminde kadrosunu dünyaca ünlü bir golcüyle takviye etmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, yaklaşık 2 hafta Mario Mandzukic transferini bitirmek için uğraşmıştı. Hırvat golcüyle yapılan pazarlıklarda son olarak 1 milyon avro garanti ücret artı bonus önerisinde bulunan yönetim, 34 yaşındaki futbolcuyu ikna etmeye yaklaşmışken devreye giren Milan, işi bitirdi. Tecrübeli futbolcuya yarım dönem için 1.5 milyon avro garanti para artı 1 yıllık da opsiyonlu kontrat öneren İtalyan temsilcisi, Mandzukic’i kaptı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda golcü transferinde diğer isimlere yoğunlaşan yönetim, son olarak dünyaca ünlü Brezilyalı süperstar Hulk’u radarına aldı.

Araplar da peşinde

Çin Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG’te forma giyen ve Ocak ayı itibarıyla boşa çıkan 34 yaşındaki golcüyle görüşmelere başlayan yönetim, temaslarda önemli aşama kaydetti. Mandzukic’e yaptığı gibi Hulk’a da 1 milyon avro garanti ve şampiyonluk bonusu içeren bir öneri sunan Kara Kartal, tecrübeli futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. Şu anda ülkesi Brezilya’da tatilde bulunan yıldız oyuncunun, kendisine Arap ülkelerinden yüksek maaşlı teklifler olmasına rağmen kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği bildirildi.

Porto da istiyor

Başarılı futbolcuyla Beşiktaş’ın dışında en ciddi olarak ilgilenen kulübün Portekiz devi Porto olduğu bildirildi. Hulk, hem forvet hem de sağ kanat hattında etkili olması sebebiyle Beşiktaş’ın hedefleri arasında bir numarada yer alıyor. Daha önceki Rusya ve Çin maceralarında getirisi yüksek sözleşmelere imza atan 1,80’lik futbolcunun bundan dolayı ekonomik olarak büyük bir beklentisinin bulunmadığı ve bir Avrupa kulübünde şampiyonluk yaşamayı istediği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.