haberkartali.net

Beşiktaş’ın kanadı kırıldı

31 Ekim 2020 - 12:04
N’Koudou, Hasic ve Atakan’ın bulunduğu listeye Gökhan Töre de eklendi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın bu bölgede alternatifi azaldı.

Süper Lig’de galibiyet serisi hedefleyen Beşiktaş’ta sakatlıklar can sıkıyor. Özellikle bu eksiklerin kanat bölgesinde olması Teknik Direktör Sergen Yalçın’ı düşündürmeye başladı.

N’Koudou, Hasic ve Atakan’ın sakatlığı devam ediyordu. Gökhan Töre de bu listeye eklendi. Töre’nin alt adalesinde 1. derecede yırtık meydana geldi.

Denizlispor maçında da kanatta oyuncu sıkıntısı yaşayan Yalçın, yeni transfer Ghezzal ve Larin’i oynatmış ve verim almıştı. 2 oyuncunun performansından da memnun kalan deneyimli çalıştırıcı, aynı isimler üzerinde duruyor.

Larin yine sol kanatta Malatya maçına başlayacak.

MENSAH YETİŞTİ YÜZLER GÜLDÜ

Josef de Souza’nın da kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayacağı Yeni Malatyaspor maçı öncesinde iyi haber ise Bernard Mensah’tan geldi. Karantina süreci sona eren Ganalı futbolcu, orta sahada teknik heyetin elini güçlendiriyor.

Sergen Yalçın, Dorukhan ile Mensah’ı da orta sahadaki ikili olarak oynatmayı planlıyor.

OĞUZHAN PES ETMİYOR

Kartal’ın oynadığı son 2 maç Gençlerbirliği ve Denizlispor mücadelelerinde süre almayan Oğuzhan Özyakup ekstra çalışmaya devam ediyor. Nevzat Demir Tesisleri’ne idmandan 2 saat önce gelen ve antrenman sonrası 2 saat sonra çıkan Ozzie, Hollanda’dan getirdiği ekstra bir antrenörle çalışıyor.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.