haberkartali.net

Beşiktaş’ın kozu Nkoudou

19 Kasım 2019 - 9:08
Konyaspor maçı öncesindeki takım çalışmalarında gol şov yapan Nkoudou, deplasmandaki karşılaşmada Beşiktaş'ın en önemli kozu olacak.

Sezon başında Siyah-Beyazlılar’ın İngiltere devi Tottenham’dan kadrosuna kattığı Nkoudou‘nun Beşiktaş macerası, istediği gibi başlamamıştı. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle istikrarlı bir görüntü sergilemekte zorlanan Fransız kanat oyuncusu, sorununu atlatıp forma girmesinin ardından şovuna başlamıştı. Beşiktaş’ın Süper Lig’in 11. haftasında Denizlispor’la oynadığı mücadelede yedek kulübesinde oturan tecrübeli futbolcu, 61. dakikada oyuna girip 70’te attığı golle takımına galibiyeti getiren isim olmuştu. Bu mücadeleyle Beşiktaş’a kritik bir 3 puan kazandıran yıldız oyuncu, milli aradaki takım çalışmalarındaki performansıyla da göz doldurmaya devam ediyor.

Burak’la birlikte gol arayacaklar

Ligin 12. haftasında cumartesi günü Konyaspor’a konuk olacak Siyah-Beyazlılar’ın dün sabah Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği idmana damgasını vuran Nkoudou, teknik direktör Abdullah Avcı‘yı mutlu etti. Özellikle çift kale maç ve şut çalışmalarında attığı gollerle yıldızını parlatan başarılı futbolcu, Konyaspor karşılaşması öncesinde hazır olduğunu gösterdi. Özellikle ceza sahası dışından yaptığı vuruşlarla takım arkadaşlarını kendisine hayran bırakan Kevin Nkoudou’nun yüksek form grafiğinden memnun olan teknik ekip, Yeşil-Beyazlılar’la oynanacak mücadelede hücum hattını Burak ile birlikte bu isme emanet edecek.

Teknik ekip planını anlattı

Konyaspor karşılaşmasında gol yollarındaki bütün yükü Burak Yılmaz’ın omuzlarına vermek istemeyen teknik direktör Abdullah Avcı, kanat bölgesinde görevlendireceği Nkoudou’dan, bulduğu her fırsatta ceza sahasına girerek gol aramasını istiyor. Bu konudaki planını oyuncusuyla da paylaşan Avcı’nın, zorlu savunmasıyla ön plana çıkan Konyaspor’u Nkoudou formülüyle aşmayı planladığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.