haberkartali.net

Beşiktaş’ın Gaziantep maçında muhtemel 11’i

06 Kasım 2020 - 10:51
Beşiktaş’ın Gaziantep FK ile oynayacağı maçın kadrosu şekillendi.

Süper Lig’de sekizinci haftanın perdesi Gaziantep’te açılacak. Beşiktaş‘ın Gaziantep’e konuk olacağı ikili rekabetteki üçüncü randevuya Kalyon Stadı ev sahipliği yapacak. İşte büyük heyecana sahne olması beklenen, Yaşar Kemal Uğurlu‘nun düdük çalacağı ve beIN SPORTS HD1’den naklen yayınlanacak karşılaşmaya ilişkin dikkat çeken notlar.

Gaziantep Futbol Kulübü ile Beşiktaş arasında oynanan iki Süper Lig maçında da ev sahibi ekipler birer galibiyet aldı. Gaziantep FK evinde Beşiktaş’ı 3-2, Beşiktaş ise rakibini İstanbul’da 3-0 mağlup etti.

Süper Lig’de çıktığı son 15 maçın 10’unda rakipleriyle berabere kalan Gaziantep FK, geçen sezondan bu yana en fazla beraberlik alan takım konumunda.

Beşiktaş’ın deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçında taraflar 28 gol attı. Beşiktaş 17 kez, rakipleri ise 11 kez ağları havalandırdı.

Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim’in Süper Lig kariyerinde attığı 10 golün altısı penaltıdan geldi. İlk lig maçına çıktığı Şubat 2020’den bu yana Rumen oyuncudan daha fazla penaltı golü kaydeden tek isimse 7 golle Jose Sosa.

Beşiktaş forveti Cyle Larin, Süper Lig’de attığı son beş golün üçünü kafa vuruşlarıyla kaydetti. Kanadalı oyuncu, bu sezon siyah beyazlı formayla birden fazla gol sevinci yaşayan tek isim konumunda.

Beşiktaş’ın son Süper Lig golünde asisti yapan isim olan Rachid Ghezzal, en üst lig seviyesinde Aralık 2016’dan bu yana üst üste iki maç gol katkısı sağlayamıyor.

Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış takımlarla oynadığı son 22 maçın sadece birini kazanabilen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, tek galibiyetini geçen sezon Beşiktaş karşısında aldı.

Süper Lig’de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son dokuz maçın yedisini kazanan Sergen Yalçın, bu karşılaşmaların tamamında gol sevinci yaşadı.

Muhtemel 11’ler

Gaziantep FK: Güray, Oğuz Ceylan, Kana, Tosca, Djilobodji, Morais, Güray, Sousa, Maxim, Nouha Dicko, Mirallas.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Wellinton, Vida, Nsakala, Ghezal, Atiba, Josef, Oğuzhan, Larin, Aboubakar.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.