haberkartali.net

Beşiktaş’ta golcüler, kaldığı yerden devam edecek

06 Şubat 2021 - 11:14
Sezonun ilk yarısında tornado etkisi yaratan Larin ve Aboubakar ikilisinin düşüşü, teknik ekibi harekete geçirdi.

Kara Kartal’ın hücum hattındaki formda ikilisi Vincent Aboubakar ve Cyle Larin, ilk yarıda ortaya koydukları futbolla Beşiktaş’ın çıkışındaki en önemli etkenler olmuştu.

Ligin birinci bölümünde Aboubakar 11, Larin de 12 gol kaydetmişti. Birlikte oynadıkları oyun formasyonunda iyi bir uyum yakalayan yıldızlar, sezonun ikinci etabına ise beklendiği gibi başlayamadı. Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarına ilk 11’de başlayan Aboubakar ve Larin, takımlarına galibiyeti getiremedi.

Bu 2 maçta sadece Aboubakar Trabzonspor mücadelesinde golünü attı. Konyaspor müsabakasıyla birlikte tekrar çıkışa geçmenin hesaplarını yapan teknik ekip, bu 2 isme hem kondisyon hem de motivasyon anlamında büyük yükleme yapıyor. Sergen Yalçın ve yardımcıları, tecrübeli futbolcuların ilk yarıdaki formlarını yakalamalarını sağlayıp golcüleriyle birlikte çıkışlarına kaldıkları yerden devam etmeyi hedefliyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.