haberkartali.net

Beşiktaş’ta gözler sol kanatta

06 Mayıs 2021 - 12:35
Derbi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Hatayspor kadrosuna göre tek belirsiz bölge sol kanat. Aboubakar'ın ise yine oynaması beklenmiyor.

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki kritik Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı nedeniyle son 3 maçta forma giymeyen Aboubakar’ın dev maçta da oynaması beklenmezken Hatayspor maçına göre tek belirsiz bölge sol kanat.

Hatayspor karşısında ilk yarının sonlarına doğru sakatlanarak oyundan çıkan ve sol uyluk arka adalesinde gerilme tespit edilen Kevin NKoudou, tedavisi nedeniyle iki gündür yapılan idmanlara katılamazken Gökhan Töre ise takıma dün dahil olmuştu. Fransız futbolcunun bugünkü idmanda yer alması beklenirken teknik direktör Sergen Yalçın, hazır olması halinde son haftalardaki futboluyla yıldızlaşan N’Koudou’yu yine 11’de başlatmayı planlıyor. Aksi halde forma Gökhan Töre’nin olacak. Kartal’ın diğer hücumcuları ise Ghezzal, Ljajic ve Larin olacak.

Haber Kaynağı: Habertürk

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.