haberkartali.net

Beşiktaş’ta gözler test sonuçlarına çevrildi

16 Kasım 2020 - 12:49
Beşiktaş'ta bugün yapılacak Kovid-19 testleri merakla bekleniyor. Rosier, N'Sakala ve Necip Uysal, negatif sonuç almaları Başakşehir maçı için büyük önem taşıyor.

Takımda art arda çıkan koronavirüs vakaları ile sarsılan Beşiktaş, 2 günlük iznin ardından bugün saat 16.00’da Başakşehir hazırlıklarına yeniden başlayacak. Siyah-Beyazlılar, idman öncesi tekrar Kovid-19 testine girecek.

Biri kadro dışı, 8 oyuncuda çıkan virüs özellikle savunma hattını çökertirken gözler bugünkü testten alınacak sonuçlara çevrildi.

9 Kasım’da yapılan testlerde pozitif çıkan N’Sakala, Rosier ve Necip Uysal’ın bugünkü testlerde negatif çıkması Başakşehir maçı öncesi büyük önem taşıyor.

3 isim bu testlerden negatif sonuç alması halinde ikinci testlerde de negatif sonuç bekleyecek. Böyle bir durumda 3 isim de Başakşehir maçının kadrosuna alınabilecek.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.