haberkartali.net

Beşiktaş’ta sahne Dele Alli’nin

28 Ağustos 2022 - 19:21
Beşiktaş’ın kiraladığı İngiliz yıldız yarın akşam Vodafone Park’ta Sivasspor’la oynanacak maçta ilk kez taraftarların huzuruna çıkacak.

Beşiktaş’ın satın alma opsiyonuyla birlikte Everton’dan kiraladığı Dele Alli yarın akşam Vodafone Park’ta Demir Grup Sivasspor’la oynanacak maçta taraftarlarla buluşmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Valerien Ismael’in, dünyaca ünlü İngiliz futbolcuya Sivasspor karşısında forma şansı vermeyi planladığı belirlendi.

Kartal’la perşembe günü sözleşme imzalayan Dele Alli cuma günü takımla çalıştı. Yıldız futbolcu dünkü antrenmanın da tamamında yer aldı. Bugünkü taktik çalışmaya da çıkacak olan başarılı futbolcu, Sivasspor maçı öncesi toplamda üç idmana katılmış olacak.
Dele Alli’nin fiziksel açıdan iyi durumda olduğu öğrenildi. Teknik patron Valerien Ismael’in Sivasspor’la oynanacak zorlu maçta İngiliz futbolcuyu sahneye çıkarmanın hesaplarını yaptığı ifade edildi. Ismael’in Dele Alli’yi maçın seyrine göre ikinci yarıda sahaya sürmesi bekleniyor.

Dünyaca ünlü futbolcunun da Beşiktaş taraftarıyla buluşmak için çok istekli olduğu aktarıldı. Valerien Ismael’le yaptığı görüşmede oynama arzusunu dile getiren Dele Alli’nin en kısa sürede takıma katkı vermeye başlamak istediği vurgulandı.

Yeni sezona Everton’da başlayan İngiliz futbolcu, Chelsea ve Aston Villa maçlarında ikinci yarılarda oyuna dahil olurken toplamda 38 dakika sahada kalmıştı. Dele Alli yine yedek soyunduğu Nottingham Forest karşılaşmasında ise süre alamamıştı.

Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar, Sivasspor maçında Vodafone Park’ı tamamen dolduracak. Dele Alli transferinden büyük mutluluk duyan siyah-beyazlı taraftarların, İngiliz oyuncu için tribünlerde özel pankartlar açmaları da bekleniyor.

İlk 11’de çıkma ihtimali de var

Teknik Direktör Valerien Ismael’in, Demir Grup Sivasspor maçına Dele Alli ile başlayabileceği de ileri sürüldü. Karşılaşmayla ilgili analizlerini sürdüren siyah-beyazlı hocanın, genç oyuncu Berkay Vardar’ı yedeğe çekerek İngiliz yıldıza ilk 11’de şans tanıyabileceği kaydedildi. Bu arada Sivasspor’dan transfer edilen genç orta saha Kerem Atakan Kesgin’in de karşılaşmanın kadrosunda yer alacağı ifade edildi.

Serdar Saatçı ile yollar ayrılıyor mu?

Beşiktaş’ta uzun süredir yaşanan Serdar Saatçı sıkıntısı bir türlü çözüme kavuşmadı.

Avusturya kampında disiplinsiz davranışları gerekçesiyle yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan genç stoper daha sonra Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelerek, siyah-beyazlı camiadan özür dilemişti. Ancak Serdar’ın özür dilemesine rağmen sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatmaya yanaşmadığı ortaya çıktı.

Teknik Direktör Valerien Ismael tarafından henüz affedilmeyen ve kadro dışı durumu devam eden Serdar Saatçı’nın önümüzdeki günlerde büyük olasılıkla takımdan ayrılacağı belirlendi. 19 yaşındaki futbolcunun kalması halinde ise çalışmalarını takımdan ayrı sürdüreceği ifade edildi.

Ghezzal yetişemezse sağ kanat Muleka’nın

Ayak tarak kemiği parmak bileşkesi eklem kapsülündeki sakatlığı düzelen Rachid Ghezzal şimdi de üst solunum yolu enfeksiyonuna yakalandı. İlaç tedavisi uygulanan Cezayirli yıldız dünkü antrenmanda yer almadı.

Dinlendiren başarılı futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak. Ghezzal iyileşerek antrenmana çıkması halinde Sivasspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Yıldız futbolcu idmana katılamaması halinde büyük olasılıkla riske edilmeyecek.

Teknik Direktör Ismael, Ghezzal’ın yetişmemesi durumunda Karagümrük maçında olduğu gibi sağ kanatta Jackson Muleka’ya ilk 11’de forma verecek. Muleka, Karagümrük karşısında siyah-beyazlı forma altındaki ilk golünü kaydederken, 90 dakika görev yapmıştı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.