haberkartali.net

Beşiktaş’tan 6 maçlık deplasman serisi!

16 Şubat 2021 - 7:31
Siyah-Beyazlılar, dün Gençlerbirliği’ni 3-0’lık skorla geçerek bu sezon deplasmanda üst üste 6. maçını da kaybetmedi. Bu süreci 4 galibiyet ve 2 beraberlikle geçen Kartal, 2018-19 sezonundaki Şenol Güneş’in altı karşılaşmalık dış saha serisini yakaladı.

Sergen Yalçın yönetiminde bu sezon Süper Lig’de önemli bir çıkış yakalayan Kara Kartal, dün Gençlerbirliği’ni Eryaman Stadı’nda; Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun’un (2) golleriyle devirdi.

Bu sonuçla ligdeki puanını 51’e çıkarıp zirve yarışındaki yerini koruyan Kartal, BAY haftasına girdi. Gençlerbirliği zaferiyle son 6 deplasman maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilmezliğini sürdüren Beşiktaş, bu alanda en son 2018-19 sezonundaki Şenol Güneş’li takımın serisini yakaladı. Güneş yönetiminde 18 ve 29. haftalarda 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan ekibin ardından ilk kez benzer seri Yalçın döneminde de elde edildi. Kartal, 6 haftalık dış saha maratonunda; Ankaragücü, Kayseri, Karagümrük ve Gençlerbirliği’ni yenip Antalya ve Hatay’la da berabere kaldı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.