haberkartali.net

Beşiktaş’tan tepki: Haftaya da Meler’i atasınlar

05 Nisan 2021 - 11:27
Emre Kocadağ, Kasımpaşa yenilgisi sonrası “MHK, Beşiktaş’a savaş açmak istiyorsa hodri meydan. Haftaya da Halil Umut Meler’i atasınlar” dedi.

Kasımpaşa maçına Halil Umut Meler‘in atanmasına hafta içinde sert tepki gösteren Beşiktaş, Meler’e dünkü yönetimi sebebiyle de ateş püskürdü. Maç sonunda Meler’in yönetimini eleştiren Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “MHK’nin verdiği verdiği kararın sonucunu gördük. Hakem gözünün önünde ikinci sarı kartı veremedi. MHK, Beşiktaş’a savaş açmak istiyorsa hodri meydan. Haftaya maçımıza da Halil Umut Meler’i atasınlar” dedi.

Hakem kararlarını sert bir dille eleştiren Kocadağ, dünkü maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Aboubakar için de önemli bir açıklamada bulundu. Kocadağ, “Aboubakar, BB Erzurumspor ve Alanyaspor maçlarında da forma giyemeycek” diye konuştu.

Beşiktaş’ta Ghezzal’in yokluğunda sağ açıkta asıl görev yeri sağ bek olan Rosier forma giydi. Siyah-Beyazlılar’da sağ bekte ise Necip oynadı.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.