haberkartali.net

Bilic: “Beşiktaş asla pes etmez”

06 Aralık 2019 - 12:50
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş ve Süper Lig'de şampiyonluk yarışı hakkında Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı’nın iyi bir hoca olduğunu belirten Bilic, Beşiktaş ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Beşiktaş’ın Süper Lig’de yeniden yükselişe geçmesine çok sevindim. Takım zor günler geçirse de teknik direktör Abdullah Avcı çok iyi bir hoca. Yönetimle birlikte mutlaka daha iyi bir Beşikaş için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlardır. Avcı, yeni bir sistem oturtmaya çalışıyor. Bu bir anda olacak bir şey değil. Elbette futbolda ‘sabır’ zor bir kelime. Ancak Avcı’ya her zaman destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Beşiktaş asla pes etmez

“Beşiktaş’ın kötü günleri olabilir ama olumsuz durumlar olsa da böyle bir kulüp ve taraftarı asla pes etmez. Beşiktaş, son ana kadar şampiyonluk için savaşacaktır. Bunu da son haftalarda ortaya koyduğu performansla zaten kanıtladı.”

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.