haberkartali.net

Bonservis sorununu Kalinic çözecek

15 Eylül 2020 - 9:55
Siyah-beyazlılara güzel haber geldi. “Atletico Madrid ile ben görüşeceğim” diyen Kalinic, bonservisi almaya çok yakın.

Beşiktaş yönetimi, santrfor transferi için yoğun mesai harcarken Nikola Kalinic‘ten gelen haberler yüzleri güldürdü. 32 yaşındaki Hırvat oyuncu ile daha önce anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Atletico Madrid engelini aşamayınca devreye Kalinic girmişti. “Atletico ile ben görüşüp bonservisimi vermelerini isteyeceğim. Benden haber bekleyin” diyerek Beşiktaş’a mesaj gönderen yıldız futbolcu, İspanyol ekibini ikna etmek üzere.

Maaş ve bonuslarlar 2.5 milyon avro

3 milyon avrodan bonservis kapısı açan daha sonra 2.5 milyon avroya a inen Atletico Madrid’e bu rakamı karşılayacak bir teklif gelmediği ve masadaki en ciddi alıcının da Beşiktaş olduğu belirtildi. Bu hafta içi Kalinic-Beşiktaş ve Atletico Madrid üçgeninde son bir görüşme yapılarak düğümün çözülmesi bekleniyor. Kalinic bonservisini eline aldığı takdirde kendisini 2+1 yıllığına maaş ve bonus toplamı 2.5 milyon avroya olacak şekilde Beşiktaş’a bağlayan imzayı atacak.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.