haberkartali.net

Boyd’un hocası Beşiktaş’ı eleştirdi!

10 Ekim 2020 - 9:44
Beşiktaş, Tyler Boyd'un lisansını çıkarmadı ve oyuncuyu TFF'ye gönderdiği listeye yazmadı. Amerikalı oyuncu, takımda kalması halinde ocak ayına kadar siyah-beyazlı formayı giyemeyecek. Kartal'ın Boyd'u son gün kadro dışı bırakması ABD Milli Takımı Teknik Direktörü Gregg Berhalter'in tepkisini çekti.

ABD Milli Takımı Teknik Direktörü Gregg Berhalter, Beşiktaş‘ın kadro dışı bıraktığı Tyler Boyd ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Berhalter, Beşiktaş’ın Boyd’u geç kadro dışı bırakmasını eleştirdi.

Avrupa’da birçok ülkede transfer penceresinin kapanmasından dolayı Amerikalı futbolcunun takım bulmakta zorlanacağını belirten deneyimli teknik adam, “Bu pek iyi bir durum değil” dedi.

Berhalter, Tyler Boyd’un kadro dışı kalmasıyla ilgili şu yorumu yaptı: “Tyler Boyd ile konuştum, bir futbolcunun Avrupa’da transfer dönemi kapandıktan sonra bu kadar geç kadronun dışında kalacağını öğrenmesi pek iyi bir durum değil.”

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

“Boyd’un hocası Beşiktaş’ı eleştirdi!” için 2 cevap

  1. Kerem dedi ki:

    Boyda gerçekten ayıp oldu hocada hep oynatıyordu onu

  2. Melih dedi ki:

    Yönetim tam bir facia gerçekten. Şu yeni aldıkları Arap’a bakacağız bakalım… Umarım Boyd’u aratmaz. En azından her şeyini sahaya koyan bir isimdi. Bütün maçlarda da forma giydi.

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: