haberkartali.net

Braga rotasyonu

06 Kasım 2019 - 9:51
Abdullah Avcı, Avrupa Ligi'ndeki Braga maçında Necip, Oğuzhan, Roco ve Boyd gibi isimleri ilk 11’de oynatmayı planlıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı üç karşılaşmayı da kaybeden Beşiktaş, Braga karşısına ‘tamam mı, devam mı’ maçına çıkacak. Siyah beyazlılar, Portekiz deplasmanında kazanarak gruptan çıkma şansını son iki mücadeleye taşımak istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın UEFA Avrupa Ligi’ni boşlaması gibi bir durum yok ama puan durumuna bakılınca Süper Lig’e daha fazla ağırlık vermesi bekleniyor. Bunu yardımcılarıyla paylaşan tecrübeli teknik adam Braga deplasmanında rotasyon düşünüyor.

Yedekler sahaya çıkacak

Teknik patron Avcı, UEFA Avrupa Ligi’nde bundan sonra oynayacakları maçları, takım içindeki forma rekabetini yükseltmek için önemli bir fırsat olarak görüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, perşembe günü Portekiz’in Braga takımıyla deplasmanda oynanacak karşılaşmada, Necip, Oğuzhan, Roco ve Boyd gibi bugüne dek genellikle yedek bıraktığı futbolcuları ilk 11’de oynatacak. Tecrübeli çalıştırıcının, ileri uçta da Güven Yalçın ve Umut Nayir’i biri kanat biri forvet olmak üzere kadroda düşündüğü ifade edildi.

Görüntülü analiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın, yarınki rakipleri Braga’yı oyuncularına ezberlettiği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, 2-1 kaybedilen ilk maçta yapılan hataların üzerinde durduğu ifade edildi. Avcı’nın, teknik ekibin hazırladığı görüntülü analizlerle de Braga’nın eksik yönlerini oyuncularına anlattığı belirtildi.

.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.