haberkartali.net

“Bu kadroyu Avcı’dan daha iyi yönetebilecek bir hoca yok”

21 Ekim 2019 - 2:20
Ali Ece, Beşiktaş'ın Ankaragücü deplasmanında bıraktığı iki puanı ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un sonuçlarını değerlendirdi.

Futbol yorumcusu Ali Ece, NTV Spor Dijital’de katıldığı canlı yayında Beşiktaş gündemini değerlendirdi.

Beşiktaş‘ın forvet alternatifi bulma konusunda hata yaptığını vurgulayan Ali Ece, “Eğer santrfor almazsan, gençliğinde de sık sık sakatlanan 34 yaşındaki Burak Yılmaz‘ın yedeği konumuna iyi bir oyuncu almazsan, kulübü de olağanüstü kongreye götürmek zorunda kalırsın. Ankaragücü-Beşiktaş maçının özeti budur.” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı‘nın elindeki kadroyla yapabileceğinin en iyisini yaptığını da vurgulayan Ece, “Türkiye’de boşta olup bu kadroyu Abdullah Avcı’dan daha iyi yönetebilecek bir hoca yok. Diaby‘nin pozisyonunda oyuncu o pozisyonu golle sonuçlandıramıyorsa hoca ne yapsın bu duruma? Abdullah Hoca, Ocak’a kadar devam edecek, ama tabii ki üst üst başarısız sonuçlar devam ederse hoca zaten gereğini kendisi düşünecek karakterde birisidir, bunu milli takımda gördük. Ljajic’i ilk 11’de başlatmaması da çok doğal. Adem, geçen sezonun ikinci yarısında Burak ile birlikte Beşiktaş’ın en iyi oyuncusuydu. Dünya yıldızı Kagawa geldi ve Ljajic’in arkasında yedek bekledi, Adem o kadar iyi performans sergiliyordu. Şenol Güneş ile ayrıldıktan sonra bazı futbolcularda düşüş görülüyor, Ljajic’in kendisini toparlaması şart. Abdullah Avcı onu ikinci yarı oyuna alarak formsuz olsa bile kendisi için en önemli oyunculardan birisi olduğunu Ljajic’e gösterdi. Oyuncu iyi de oynadı ama pozisyonlar gole çevrilmediği sürece bir anlamı yok. Umut Nayir çok çalışkan ama Beşiktaş’ta oynamak için daha fazla yetenek gerekiyor. Burada eleştirilecek taraf Umut Nayir veya Abdullah Avcı değil. Bu konu çok bariz, Burak gelmeden önce de takımda gol sorunu vardı.” şeklinde konuştu.

Ahmet Nur Çebi‘nin yeni başkan olmasına da değinen Ali Ece, “Bindirilmiş kıtaların olmadığını ispat etmek isteyen üyelerin oyları etkili olmuştur. İsmail Ünal’ın, ‘Ben, Serdal Adalı lehine çekiliyorum.’ demesi, ters etki yaptı. Benim düşüncem, İsmail Ünal’ın başkan olabilecek seviyede oy alamayacak olması ancak kazananı belirleyecek kadar oy alabilirdi. Hürser Tekinoktay’ın ise Mayıs ayındaki seçimde aldığı oyların büyük bir kısmının tepki oyu olduğu ortaya çıktı. Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları ve Adnan Dalgakıran eğer bu seçime girmeseydi taraftar onları tamamen silerdi. Şu an kulübe acil olarak sıcak para girişi gerekiyor, gereksiz giderler çözülmeli, kulüpteki hukuki işlemlerde olmayan şeffaflık yeniden ortaya çıkarılmalı ve devre arasında takıma takviye yapılmalı. Yeni yönetimin şu an en büyük görevlerinden bir tanesi, Beşiktaş camiasındaki birlik ve bütünlük enerjisini futbol takımına ve diğer branşlara yansıtmak olacaktır. Beşiktaş sezona neden kötü başladı? Çünkü taraftar ve yönetimin arasında işler iyi gitmedi. Bu durumda teknik direktör ve futbolcular da işlerini iyi yapamazlar.” diye konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.