haberkartali.net

Burak, Diaby ve Vida, derbiye yetişebilir

26 Ekim 2019 - 10:36
Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş'a derbi öncesi sevindirici haber geldi. Tedavileri devam eden Burak, Diaby ve Vida üçlüsünün maça kadar hazır olacağı bildirildi.

Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan ve deyim yerindeyse bu konuda yüzü hiç gülmeyen Beşiktaş‘ta, Burak Yılmaz‘ın ve Diabynin derbiye yetişme ihtimali, teknik heyeti sevindirdi.

Mevcut şartlarda, alternatifleri olsa riske bile sokulmayacak olan Burak’ın ve Diaby’nin iyileşme sürecinin olumlu gitmesi, bu iki oyuncunun Galatasaray derbisine yetişme ihtimalini artırdı. Bugünkü antrenmanda bu iki oyuncuyu teste sokacak olan Beşiktaş sağlık heyeti, en kötü ihtimalle iki oyuncudan birini riske atıp oynatmaya çalışacak. Galatasaray derbisini de düşünerek bazı isimleri Braga maçında oynatmayıp dinlendiren teknik direktör Abdullah Avcı, yetişmeleri halinde iki futbolcuyu da birden sahaya sürecek.

Vida’da sorun çıkmadı

Braga maçından sonra ağrıları artan Vida dün MR çektirdi ve raporları temiz çıktı. Herhangi bir yırtıkla karşılaşılmayan tecrübeli oyuncunun Galatasaray karşısında oynamasına engel bir durumun bulunmadığı dile getirildi.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.