haberkartali.net

“Burası bambaşka”

07 Ağustos 2022 - 12:34
Süper Lig'in ilk haftasında Yukatel Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Romain Saiss ve Rachid Ghezzal açıklamalarda bulundu.

Vodafone Park’ta oynanan sezonun ilk maçında Kayserispor’u 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ta oyuncular galibiyeti değerlendirdi.

Taraftarın büyük destek verdiğini ve atmosferden çok etkilendiğini söyleyen Romain Saiss, “Zor bir galibiyet oldu. İyi oynayan bir takıma karşı mücadele ettik, iyi savaştık. En önemlisi 3 puanı almaktı. Özgüven kazanmak adına galibiyet önemliydi. Daha iyiye gideceğiz. Atmosfer harika. Taraftarımızla ilgili olumlu şeyler duymuştum. Sahada oynarken desteği hissetmek harikaydı. Kariyerimde çok iyi atmosferler gördüm ama burası bambaşka. Her maç bu taraftarın olacağını düşünmek heyecanlandırıyor.” dedi.

Yeni bir takım olduklarını ve zamana ihtiyacı olduklarını belirten Rachid Ghezzal, “Önemli bir galibiyet aldık. Kayserispor, topla iyi oynayan bir takım. Bu maçlarda konsantrasyon ve yüksek şiddetli oyun, galibiyet almak için gerekiyor. Gol attığım için ekstra mutluyum. Son ana kadar savaşan Beşiktaş izletmeye devam edeceğiz. Sezonun ilk maçı ve yeni oyuncularımız var. İlk defa bir resmi maçta Wout ve Jackson ile oynadım. Alışmamız zaman alacak. Birbirimizi tanıyıp bazı şeylerin otomatikleşmesini bekleyeceğiz. Kolay değil.” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.