haberkartali.net

Caner ve Oğuzhan, kulübeye geçiyor

26 Ekim 2019 - 16:38
Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, Pazar günü Galatasaray ile oynayacağı kritik derbi için ilk 11'ini belirledi.

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde sahasında 2-1 kaybettiği Braga maçının ardından ara vermeden Galatasaray ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına başladı. Siyah-Beyazlılar’da Portekiz ekibine karşı oynayan oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde pas, 5’e 2 idman, yarı sahada çift kale ve şut çalışması gerçekleştirdi. Sakatlıkları süren Dorukhan Toköz, Burak Yılmaz, Douglas, Diaby, N’Koudou ve Victor Ruiz antrenmana çıkmadı. Gökhan Gönül ise idmanın bir bölümünde takımla çalıştı.

Caner ve Oğuzhan kulübeye

Avcı’nın derbide sağ bekte Gökhan’a sol bekte Rebocho’ya, orta alanda Atiba ve Elneny’ye, kanatlarda Lens ve Boyd’a ileride ise Ljajic ve Umut Nayir’e şans vermesi, Caner Erkin ve Oğuzhan Özyakup’u ise kulübeye çekmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Star

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.