haberkartali.net

“Caner-Rebocho rekabeti Avcı’nın elini güçlendirir”

30 Ekim 2019 - 20:18
Erman Özgür, Beşiktaş - Galatasaray maçı sonrası Caner ve Rebocho'nun derbi performanslarını değelendirdi.

Erman Özgür, Beşiktaş – Galatasaray maçı sonrası Caner ve Rebocho‘nun derbi performanslarını ve forma rekabetini Tivibu Spor’da değerlendirdi.

“Eğer Nkoudou ve Diaby sakat ise Caner Erkin, ister istemez o bölgede alternatif olarak düşünülür. Bazı maçlarda özellikle oyunu rakip ceza sahası içine yığdığınız zaman, santrforların en çok beklediği ve istediği yan topları iyi şekilde atabilen bir oyuncu. Bek oynarken ortaya çıkan savunma zaafiyetini de göz önünde bulundurarak ilerde kullanmak doğru bir seçenek oldu. Türk oyuncuların bazı kritik maçlarda yüksek konsantrasyon ile oynadığını düşünüyorum, bu oyunculara Caner de dahil. Galatasaray maçı kolay olmamasına rağmen, Robocho’nun geldiğinden itibaren en iyi performansını ortaya koyduğunu düşünüyorum. Caner ve Rebocho arasındaki forma rekabeti Abdullah Avcı’nın elini rahatlatacaktır.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.