haberkartali.net

Cenk Tosun ikinci yarıda forma giyecek

11 Şubat 2021 - 7:18
Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın bugün Konyaspor’la oynayacakları kupa maçının kadrosuna Cenk Tosun’u da aldı. Teknik heyetten forma isteyen golcü futbolcu 2. yarı görev yapacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın bugün İttifak Holding Konyaspor’la oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasının kadrosuna yeni transfer Cenk Tosun’u da dahil etti. Yalçın’ın, Everton’dan kiralanan ve 7 günlük zorunlu karantina dönemi sonrası üç gün takımla çalışan Cenk’e ikinci yarıda şans vermeyi planladığı belirlendi.

Cenk Tosun’u ilk kez ligde pazartesi günü Gençlerbirliği ile oynanacak maçta oynatmayı düşünen Sergen Yalçın’ın, kupa maçında süre almak istediği için golcüyü kadroya yazdığı öğrenildi. Deneyimli hocanın henüz tamamen hazır olmayan Cenk Tosun’a 15-20 dakika görev vermenin hesaplarını yaptığı ifade edildi.

Beşiktaş’ın hocası kupa randevusunda kadroda yine rotasyon yapacak. Vida’yı dinlendirerek savunmada Welinton-Montero ikilisine forma vermesi beklenen Sergen Yalçın’ın, Josef veya Atiba’yı da yedek soyunduracağı kaydedildi. Sol kanatta ise Larin’in yerine N’Koudou’yu düşünen Yalçın’ın, Mensah’ı da 11’de görevlendireceği aktarıldı.

Bu arada Konyaspor’la oynanan lig maçında çift sarıdan kırmızı kart gören N’Sakala bugün takımdaki yerini alacak. N’Sakala değişen statü gereği cezasını ligdeki Gençlerbirliği maçında çekecek.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.