haberkartali.net

Cenk Tosun, Konyaspor karşısında kadroda olacak

05 Şubat 2021 - 11:50
Milli futbolcu, eğer karşılaşmada süre alırsa bin 138 gün sonra Siyah-Beyazlı formayı sırtına geçirmiş olacak.

28 Aralık 2017’de bir kupa maçında Osmanlıspor karşısında son kez Beşiktaş formasını terleten Cenk Tosun, kulübüne görkemli bir şekilde veda etmişti. 29 yaşındaki forvet, devre arası transfer döneminde ise Siyah-Beyazlı ekibe yeniden kavuştu. Milli futbolcu, kiralık olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’dan transfer edildi. Karantina süresi bitmek üzere olan Cenk Tosun, hafta sonu takıma katılabilecek. Edinilen bilgilere göre, yıldız golcünün durumunun bir hayli iyi olduğu öğrenildi.

Hal böyle olunca Cenk Tosun’un, pazar günü ligde Konyaspor ile oynanacak karşılaşmada hocası Sergen Yalçın tarafından kadroya alınacağı bilgisine ulaşıldı. 29 yaşındaki Milli futbolcunun, mücadelenin gidişatına göre yüksek ihtimalle karşılaşmanın ikinci yarısında sahne almasının beklendiği bildirildi. Eğer Cenk, Yeşil-Beyazlı ekip karşısında süre alırsak bin 138 günlük aranın ardından takımına yeniden kavuşmuş olacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.