haberkartali.net

Cenk Tosun’un gözü formada

21 Eylül 2022 - 12:18
Cenk Tosun, Milli arada oyun temposunu daha üst seviyeye çekip Valerien Ismael’in gözüne girmeyi planlıyor.

Beşiktaş ‘ın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun, Everton’daki 4.5 yıllık macerasının bitmesinin ardından yuvaya geri dönmüştü. 31 yaşındaki forvet; Wout Weghorst ve Jackson Muleka gibi önemli hücum silahlarına sahip olan takımında kendisine yer açmak için büyük çaba sarf ediyor. Teknik direktör Valerien Ismael’in gözüne girebilmek için yoğun çaba sarf eden Cenk Tosun, bu zamana kadar 6 maçta sadece 66 dakika süre alabildi. Yıldız forvet, Milli arada temposunu daha üst seviyeye taşıyarak ilk 11’e geçiş yapmanın planlarını yapıyor. Tosun, Fenerbahçe derbisinde de sahada kaldığı süre boyunca takımına skor katkısı vermeye çalışacak.

Taraftarın beklentisi yüksek

Everton’da görev yaptığı dönemde peş peşe yaşadığı sakatlıklar sebebiyle form olarak geriye giden Cenk Tosun, bundan dolayı A Milli Takım ’daki yerini de kaybetmişti. Başarılı futbolcu, Beşiktaş’ta kendisini tekrar gösterip ilk olarak Siyah-Beyazlı formayla 11’e, ardından A Milli Takım’daki yerine dönmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş taraftarının da tam desteğini her zaman arkasında hisseden Cenk, bu büyük beklentiye karşılık vermek için yoğun çaba sarf ediyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.